Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Νικηφόρος ο Παναργειακός αλλά με παράπονα από διαιτησία!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠαναργειακοσMετά από πολλά πολλά χρόνια ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο του Άργους και σε παιχνίδια του Παναργειακού.
Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει αξιόπιστη διοίκηση και ένας δήμαρχος που έβαλε όλες του τις δυνάμεις να βρεθεί χορηγός για μια σωστή πορεία.

Πάνω από 600 άτομα την Κυριακή 14/10  παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ του Παναργειακού και του Ασπρόπυργου. Η ομάδα μας κέρδισε εύκολα χάνοντας τουλάχιστον 10 ευκαιρίες για σίγουρα γκολ.

Όμως αυτό που έμεινε στον κόσμο ήταν η διαιτησία του Περράκη  ο οποίος είχε έρθει από άλλο πλανήτη , όπως αναφέρει και η εφημερίδα Φως των Σπορ!
Αυτός ήταν ο λόγος που ο Δήμαρχος με ευγενικό τρόπο αλλα και παράπονο του εξέφρασε την δυσαρέσκεια του λέγοντας «΅Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ήθελες να κάνεις! Εχει γίνει τεράστια προσπάθεια από όλους και κάποιοι «ματώνουν» στην κυριολεξία οικονομικά για την ομάδα αυτή. Απαιτούμε το 50-50»

Ο Παναργειακός έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και όπως φαίνεται ο κόσμος έχει αρχίσει ξανά να εμπιστεύεται το ποδόσφαιρο.Ελπίζουμε οι διαιτησίες να μην είναι η αιτία που θα αμαυρώσουν τις ωραίες Κυριακές στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου