Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιες επαφές έκανε ο Καμπόσος στη ΔΕΘ!


Αποτέλεσμα εικόνας για κΥΡΙΆΚΟς μΗΤΣΟΤΆΚΗς Î´ÎµÎ¸Η παρουσία του Δημήτρη Καμπόσου στην ΔΕΘ  δεν πέρασε απαρατήρητη.
Και πώς να περάσει άλλωστε αφού και από μόνη της η προσωπικότητα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών είναι ιδιαίτερη και δυναμική. Οι αγώνες του είναι δυναμικοί όπως και τα έργα του σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης δεν περνούν απαρατήρητη. Για να έρθουμε λοιπόν και στην ουσία. Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την παρουσία του στην  ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Δυστυχώς λόγω του ότι έχουν συνηθίσει να μην επιτρέπουν την ελευθερία του λόγου και των πράξεων οι αριστεροί «δημοκράτες» τους φαίνεται παράλογη η παρουσία του Καμπόσου στη ΔΕΘ και μάλιστα η προβολή του από τον σκηνοθέτη της κρατικής τηλεόρασης κατά την αναφορά του Μητσοτάκη στην συμφωνία των Πρεσπών.Διότι ο Καμπόσος είναι ο εκφραστής του Πατριωτικού μετώπου και ισχυροποιείται η ΝΔ.
Καθόλου τυχαία η έμπνευση του οπερατέρ και εν συνεχεία του σκηνοθέτη να δείξουν τον Καμπόσο την στιγμή που ο Πρόεδρος της Νέας      Δημοκρατίας  επεσήμαινε  πως αν δεν κυρωθεί στην ελληνική βουλή η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών θα ξεκινήσει της διαπραγματεύσεις από μηδενική βάση! Τι ποιο λογικό δλδ όταν όλοι οι Έλληνες έχουν βγει στους δρόμους για την προδοσία της Μακεδονίας , για την προδοσία της Ελλάδας!

Πως λοιπόν ο Δημήτρης Καμπόσος που έχει αγωνιστεί τόσο πολύ για να αποτραπεί αυτή η προδοσία να μην βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη;;
Όμως ακόμα κάποιοι από φόβο και σε κατάσταση εξαλλοσύνης ψάχνουν να βρουν τρόπους να πλήξουν τους πατριώτες σαν τον Καμπόσο! Δεν θα τα καταφέρουν! Μπορεί η χώρα μας να είχε στην ιστορία της προδότες είχε όμως και ήρωες και πατριώτες!
Έχουν γνώση οι φύλακες στη Νέα Δημοκρατία και γελάνε με μερικούς μερικούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου