Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Ναύπλιο: Το δίλημμα των επόμενων δημοτικών εκλογών – Ο Καμπόσος έδειξε το δρόμο…

Στό forum του Argonafplia.gr έχει ξεκινήσει μι πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Η υπογραφή του έργου του Κολυμβητηρίου στο Άργος έχει πολλά μηνύματα και για τους μη Αργείους δημότες. Απέδειξε για άλλη μια φορά πως έργα μπορούν να γίνουν ακόμη και σε αυτή την περίοδο της κρίσης.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος απέδειξε ότι όλοι οι ισχυρισμοί δημάρχου Κωστούρου για την ανυπαρξία έργων στο Ναύπλιο είναι απλά δικαιολογίες. Το ότι δεν έχω χρήματα και ότι η γραφειοκρατία μου καθυστερεί τα έργα είναι αβάσιμα και κρύβουν την ανικανότητα της δημοτικής αρχής.

Το όλο θέμα, έδωσε τροφή στον υποψήφιο πρώην δήμαρχο Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά να ξεσπαθώσει. Διαβάστε την δήλωση του:ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ:

Το Άργος υπέγραψε την σύμβαση για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου!! Η δαπάνη θα καλυφθεί από δημοτικά χρήματα!!! Φαίνεται ότι το Άργος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα γραφειοκρατίας, όπως το Ναύπλιο και προχωράει κανονικά στην κατασκευή υποδομών για τους δημότες του!! Φαίνεται επίσης ότι έχει και χρήματα στα ταμεία του που διαθέτει για έργα!!

Εμείς στον δήμο Ναυπλίου διαθέτουμε χρήματα για άλλους σκοπούς, εκτός της κατασκευής υποδομών και δικαιολογούμε την επιλογή μας αυτή στην ύπαρξη γραφειοκρατίας και την έλλειψη χρηματοδότησης από το κράτος!!

Στις επόμενες εκλογές τι θα επιλέξετε;

Πανηγύρια, δωρεάν σουβλάκια Απόκριες και Πρωτομαγιά, πειρατικά καράβια κλπ ή έργα υποδομης που θα κάνουν το Ναύπλιο έναν σύγχρονο δήμο και την ζωή μας εδώ καλύτερη;;;

Με καλή διαχείριση και περικοπή της σπατάλης όλα μπορούν να γίνουν!

Αρκεί ο δήμαρχος να μην επιλέγει τα εύκολα!!!

ΛΟΙΠΟΝ τι θέλει ο δημότης Ναυπλιέων;;;
… Σουβλάκια ή μια πιο καθαρή πόλη;;;

… Πειρατικά καράβια ή φίλτρα στις δεξαμενές του να πίνει καθαρό νερό;;;

… Φιέστες και τραπεζώματα ή να κλείνουν οι λακούβες στους δρόμους;;;

… Ταξίδια και βόλεμα υμετέρων ή αίθουσες σχολείων;;;

Η επιλογή εσένα του δημότη…
Περιμένουμε το σχόλιο σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου