Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Τέλος στα πολιτικά σχέδια των αντιπάλων δίνει ο Καμπόσος από τη ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ!ΓΙΓΆΝΤΙΟ ΕΡΓΟ....

Ο Καμπόσος πολεμάει και πολεμάει σκληρά. Άνθρωπος που προέρχεται από τον επιχειρηματικό χώρο, του είναι πανεύκολο να συζητά με επιχειρηματίες.

Η ανάπλαση του Άργους έγινε από το πείσμα του, η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μ΄'εγας Αλέξανδρος το σχέδιο πόλης του νοτίου τμήματος τα 7 γήπεδα τα δύο Σχολεία (Ίναχος και Κουτσοπόδι) η σχολή τουρισμού Πελοποννήσου, το ΙΕΚ μαγειρικής, Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) η ασφάλεια των μαθητών , οι 5ημερες εκδρομές και πάρα πολλά μικρά και μεγάλα έργα έχουν τον ιδρώτα , το πείσμα, την έμπνευση (το θράσος και τη σύγκρουση όπου χρειάστηκε) του ΚΑΜΠΟΣΟΥ Γιατί χλωμιάζετε μερικοί όταν τα γράφουμε και τα λέμε ???? Γιατί????

Μήπως γιατί από τις καρέκλες που κάτσατε στο παρελθόν δεν κάνατε τίποτα εσείς και τα φιλαράκια σας;; Άστα Φάνη μου δεν υπάρχει σωτηρία για σένα και την παρέα σου. Είστε πολιτικά αποτυχημένοι.
Με τον πρωθυπουργό O ' NEILL και οικονομικούς παράγοντες της Ανατολής ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για το πάρκο ιστορίας στο δήμο Άργους Μυκηνών.(H H P ).
Η μάχη ξεκίνησε.

Ο Καμπόσος φέρνει έργα και παροχές κι εσείς μπουζούκια και βιολιά. Αυτός φτάνει στους δρόμους του μεταξιού(ταξίδι στην Κίνα πριν λίγο καιρό) με δικά του λεφτά για να κερδίσει για τον Δήμο κι εσείς κάνετε τους δρόμους του πολιτισμού!!!
Έχει πολλά να δώσει ακόμα αυτός ο άνθρωπος και πρέπει να δείχνουμε σεβασμό γιατί ότι κάνει το κάνει για μας και τα παιδιά μας.
η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπη για να αποφέρει καρπούς. Συνέχισε τον δρόμο προς την "Ιθάκη" και μην υπολογίζεις τις Σειρήνες.Αναμένουμε υπέροχα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου