Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Τους "εξέθεσε" στην έκθεση ο Καμπόσος!

Με ένα μεγάλο πάρτι έκλεισε την συμμετοχή του ο Δήμος Αργους Μυκηνών στην έκθεση Πελοπόννησος expo 2017. Το πιο πολυσυζητημένο περίπτερο της έκθεσης γέμισε και χθες  ασφυκτικά απο κόσμο που διασκέδασε με τον dj Τάσο Νικολαίδη.
Η ιδέα του Δημάρχου για την γιορτή ήταν επιτυχημένη και κράτησε τον κόσμο στο περίπτερο μέχρι πολύ αργά το βράδυ και πραγματικά ο Καμπόσος "εξέθεσε" του πολιτικούς του αντιπάλους!
Όση ώρα ήμουν εκεί έβλεπα να τον αγκαλιάζουν να τον φιλάνε να του λένε συγχαρητήρια, να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του, άτομα όλων των ηλικιών. Σκεφτόμουνα όσο τα έβλεπα όλα αυτά... άραγε τα ζει κανένας άλλος δήμαρχος όλα αυτά;;

Και αλήθεια που θα σταματήσει το "κοντέρ" στις Εκλογές του 2019;;  Θα είναι κοντά στο 70%  πιστεύω. Η δημοσκόπηση έδειξε 64 % !Όμως με τα έργα που έρχονται θα ανέβει κι άλλο.
ΜΠΡΆΒΟ ρε ΜΆΓΚΑ ΔΉΜΑΡΧΕ μας έδωσες τη ΧΑΜΈΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ και ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ!
Όλες οι ηλικίες διασκέδασαν στο καταπληκτικό περίπτερο του δήμου Άργους Μυκηνών. 
Όχι μόνο οι 18-24 που έδωσαν στη δημοσκόπηση 94% στο δήμαρχο αλλά όλες οι ηλικίες έσφιξαν το χέρι του δημάρχου και του είπαν ΠΡΟΧΩΡΑ είμαστε στο πλευρό σου!! Μην ακούς κανέναν φτιάξε κι άλλο τον τόπο μας! Για άλλη μια φορά ο Καμπόσος κέρδισε τις εντυπώσεις και την αγάπη του κόσμου και δικαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου