Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η δικαίωση του Δημήτρη Καμπόσου

Δεν υπήρξε ποτέ Χαμαιλέων ο Δημήτρης Καμπόσος. Δεν έκρυψε ούτε στρογγύλεψε ποτέ τα πιστεύω του, επιδιώκοντας την ασυλία εκ μέρους των διαφόρων ιδεολογικών και πολιτικών απατεώνων ή εγκληματικών συμμοριών. Άλλωστε δεν είχε και τίποτα για να φοβηθεί.
Έχοντας νιώσει στο πετσί του την εγκληματική δράση των ελεγχόμενων από το ΚΚΕ οργανώσεων της ΟΠΛΑ και του ΕΑΜ, συνεχίζει να μάχεται κατά της προσπάθειας διαφόρων προσκυνημένων για επιβολή λοβοτομής στην ιστορική μνήμη των Ελλήνων.

Ναι έγιναν εγκλήματα από Έλληνες που στράφηκαν, με κομματικές εντολές, εναντίον αθώων. Φρικιαστικά εγκλήματα, βιασμοί, αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί, παιδιών, γερόντων και εγκύων γυναικών. Και για όλα αυτά, όχι μόνον δεν ζητήθηκε μια απλή συγνώμη αλλά οι υποστηρικτές των φονιάδων κατηγορούν και σπιλώνουν τα θύματά τους (βρέφη και γέροντες) σαν συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών.  Και βρίζουν όσους έχουν το Ηθικό θάρρος να πάνε κόντρα στο κλίμα της εποχής, που απαιτεί συμβιβασμούς και στρογγυλέματα, αποκαλώντας τους φασίστες και ακροδεξιούς. Ποιοι; Οι προπαγανδιστές και οπαδοί των φονιάδων και των προδοτών. Η μειοψηφία του περιθωρίου της κοινωνίας που ολόκληρος ο κόσμος τους φτύνει πολιτικά και που, τώρα πια, οι ιστορικοί και οι φιλόσοφοι αποδομούν τις αντιανθρώπινες ιδέες που με απατηλό τρόπο προσπαθούν να φυτεύουν στα μυαλά των νέων ανθρώπων, που δεν έζησαν τα χρόνια της κατοχής και της τρομοκρατίας των φονιάδων της ΟΠΛΑ.
Η Ευρώπη κήρυξε ως πολιτικοϊδεολογικά απορριπτέο τον κομμουνισμό. Τα μισά κράτη της Ευρώπης έχουν θέσει εκτός νόμου τα κομμουνιστικά κόμματα για προδοτικές και εγκληματικές συμπεριφορές των στελεχών τους, που εμπνέονται από τις ιδέες τους. Ακόμη και στην Ελλάδα του λήθαργου, αρχίσαμε να ξυπνάμε και πληθαίνουν οι φωνές των διακεκριμένων ιστορικών που επαναφέρουν την αλήθεια στο προσκήνιο.
Το πρόσφατο άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Σάκη Μουμτζή στην κορυφαία ιστοσελίδα Liberal.gr, αναφέρεται σε έγκυρους συγγραφείς που, με τεκμηριωμένα βιβλία τους αποκάλυψαν πολικά και φυσικά εγκλήματα του ΚΚΕ κατά των Ελλήνων, στην περίοδο της κατοχής. Ανάμεσά τους και τον συγγραφέα Ιωάννη Μπουγά που, την παρουσίαση ενός εκ των βιβλίων του, χαιρέτισε ο Δημήτρης Καμπόσος, λέγοντας αλήθειες που πονάνε, με την ντόμπρα γλώσσα που τον διακρίνει.
Τα ντόπια φερέφωνα των απογόνων των φονιάδων, εκτράπηκαν σε ύβρεις τότε, για να εισπράξουν την σιωπή και την καταφρόνηση της κοινωνίας.
Σήμερα, το άρθρο του Σάκη Μουμτζή στο Liberal.gr που εγκωμιάζει τον Ιωάννη Μπουγά, το άρθρο του Τάκη Θεοδωρακόπουλου στην Καθημερινή που ξεσκεπάζει το πέπλο σιωπής των πολιτικών  και πλήθος ακόμη άρθρων σε μεγάλες εφημερίδες και site, έρχονται να δικαιώσουν τον Δημήτρη Καμπόσο, που δεν υπέστειλε ποτέ τις σημαίες της Αλήθειας και του Αγώνα υπέρ αυτής.
Νικηφόρος Λυκίδης
Για την ιστορία παραθέτω το σχετικό απόσπασμα του άρθρου:
«…Ας αντιληφθούν οι κάθε μορφής αριστεροί και αριστερούληδες, πως θα μιλούμε κι εμείς πλέον για τον Μαλτέζο, για τον Ψαρρό, για τους 42 χωροφύλακες—όλοι εικοσάχρονα παιδιά—που εσφάγησαν έξω από την Πάτρα τον Απρίλιο του 1944, για τους χιλιάδες νεκρούς της Πελοποννήσου, που τα οστά τους βρίσκονται ακόμα στις πηγάδες και στους βαράθρους, για τους δολοφονημένους των Δεκεμβριανών και της ομηρείας.
Για το σπάσιμο της ιδεολογικής τρομοκρατίας της Αριστεράς, οφείλουμε πολλά στον Στάθη Καλύβα, στον Νίκο Μαραντζίδη και στον Γιάννη Μπουγά που με το έργο τους φώτισαν και από μια άλλη σκοπιά την ιστορία του Ελληνικού Εμφυλίου πολέμου, 1943-49…»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου