Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Ποια, η Ντίνα Νικολάκου!

Βγήκε η κα Νικολάκου, η διορισμένη μόνιμα σαν έμμισθη οικονομική αντιπεριφερειάρχης από τον κ. Τατούλη, και αφού πρώτα είπε ένα σωρό μπούρδες κατέληξε να κάνει υποδείξεις στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Ποια, η Ντίνα Νικολάκου!
Την πείραξε πολύ η επιτυχία του Καμπόσου με τα 29,45 στη διαχείριση των σκουπιδιών του Άργους. Ήταν για όλους όσους στηρίζουν τη λύση ΤΑΤΟΥΛΗ –ΤΕΡΝΑ, ανάμεσά τους και η κυρία, το απόλυτο «ξεβράκωμα».

«Να αφήσει τα λόγια και να προχωρήσει σε πράξεις ο Δημήτρης Καμπόσος» καταλήγει η υπαρχηγός του Περιφεριφερειάρχη. Και σε ποιόν το είπε, … στον Καμπόσο. Στον Δήμαρχο που βγάζει από τη μύγα ξύγκι και το κάνει έργα για τους Δημότες. Τους Δημότες που του το ανταποδίδουν με ποσοστά υπερψήφισης διπλάσια από ότι του Πέτρου Τατούλη που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.
Λες και δε διάβασε ότι ο Καμπόσος κέρδισε για το Δήμο του 600.000 και παρά την τρικλοποδιά του Κωστούρου δημοπράτησε τις κτηριακές εγκαταστάσεις όπου θα γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών. Ούτε διάβασε ότι ο εργολάβος ξεκινά την κατασκευή το Σεπτέμβριο. Ούτε έμαθε πως ο Καμπόσος κάνει τη διαχείριση με 29,45 ενώ ο φίλος της Παναγιώτης Νίκας την κάνει στην Καλαμάτα με 59,1 και μάλιστα με την ίδια εταιρεία που πρόσφερε στον Καμπόσο 36 ευρώ.
Ο Δημήτρης Καμπόσος κα Νικολάκου είναι Δήμαρχος των έργων και στηρίζεται από το Λαό του Άργους. Μαζέψτε λοιπόν την αυθάδη γλώσσα σας και μη μιλάτε εκεί που δεν σας παίρνει.
Και κάτι άλλο. Μόλις ξεκινήσει η κατασκευή του εργοστασίου θα ζητήσετε συγνώμη; Μόλις αρχίσει η επεξεργασία των σκουπιδιών του Δήμου, θα ζητήσετε συγνώμη; Μόλις βγεί και πληρωθεί ο πρώτος λογαριασμός στον εργολάβο που πρόσφερε 29,45 θα ζητήσετε συγνώμη;
Και επειδή μαζεύονται πολλές οι συγνώμες που θα πρέπει να ζητήσετε  δεν ετοιμάζετε και μια αίτηση παραίτησης με το αιτιολογικό της αδυναμίας να κρίνετε και να αποφασίζετε σωστά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου