Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Γέμισε το Αρχαίο θέατρο Άργους η παράσταση «Μπαμπά…Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» (φωτο&βίντεο)

«Μπαμπά… Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Η μαύρη κωμωδία σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα παρουσιάστηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στο Αρχαίο Θέατρο Άργους.
Μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές θεατρικές επιτυχίες, πρόσφερε άφθονο γέλιο και διασκέδαση στο θεατρόφιλο κοινό που γέμισε το θέατρο.
Την παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης,οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τάγκαλης ,Νίκος Γκαβούνος και Χρήστος Πετσέλης,οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Δελής,Παναγιώτης Σκούφης,Ηλίας Χατζηγεωργίου και Γιώργος Σαρρής,η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού,οι ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη.


Βίντεο στιγμιότυπα από την παράσταση


Βίντεο δήλωση του Αλέξανδρου Ρήγα για την πόλη του Άργους και την θεατρική παράσταση,δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΑΜ Πέτρου Διολίτση και των ηθοποιών Νικήτα Τσακίρογλου και Χρυσούλας ΔιαβάτηΣυντελεστές:

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Σκηνικά: Αλανιάδη Μαρία – Στασινού Αγνή
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου
Παραγωγή: Κατσιβαρδέλος Γιώργος
Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:
Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου,  Άννα Παναγιωτοπούλου,Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας,  Πρόδρομος Τοσουνίδης,  Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.
 Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Άργους 2017» που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών.

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου