Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "Μαστίγωμα"!!!


Με την ευφυέστατη έκφραση "Μαστίγωμα"  κυκλοφόρησε ο σημερινός ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Σε ποιο μαστίγωμα αναφέρεται μα σε αυτό της δημοφιλίας Καμπόσου έναντι των υπολοίπων.
Η αποδοχή του Καμπόσου στις λαικές μάζες αγγίζει το εξωφρενικό ποσοστό του 80% με τους νεολαίους του Δήμου να ψηφίζουν δαγκωτό Καμπόσο(94%!) Τον πιστεύουν και τον στηρίζουν τον Καμπόσο οι νέοι γιατί μόνο αυτός μπορεί να δώσει προοπτική στον λαό.

Τον θαυμάζουν για τον καταγγελτικό λόγο του για το ότι δεν προσποιείται και δεν φοράει την μάσκα του πολιτικού. Και σε ποιους καιρούς έχει τέτοια αποδοχή ο Καμπόσος... στους καιρούς που οι πολιτικοί κάνουν αγώνα να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες, στους καιρούς που ο λαός περνάει οικονομική κρίση, την εποχή που οι ηθικές αξίες έχουν εκμαυλιστεί, στους καιρούς που υπάρχει γενικευμένη ηθική χρεοκοπία.

Ο Καμπόσος δεν ξεπέρασε λοιπόν μόνο τους πολιτικούς αντιπάλους του(έστω και αν αυτοί λόγω των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης δεν θέλουν να παραδεχθούν πως σκέφτηκαν έστω και για λίγο να μπουν απέναντί του) αλλα και ενα βουνό κοινωνικών , οικονομικών και ηθικών προβλημάτων.

 Η νέα δημοσκόπηση λοιπόν ξεπερνά όλες τις προηγούμενες και καταδεικνύει την ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία του Καμπόσου σε ολόκληρη την Αργολίδα και βέβαια τον αποδεκατισμό  της αντιπολίτευσης.
 Όσο για τον νυν αντιπεριφερειάρχη που διατείνεται  πως τις δημοσκοπήσεις δεν τις  κάνει παντιέρα και τις έχει για εργαλείο-Τότε Τάσσο μου το εργαλείο αυτό της ALCO κράτα το μέχρι τότε γιατί θα σε γλιτώσει από πολλά βάσανα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου