Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου -Καμία επαφή με τα προβλήματα της κοινωνίας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το 10σέλιδο non paper που έδωσε στη δημοσιότητα μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εξαπέλυσε η ΝΔ.
«Η Κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς την παραμικρή επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, έχει το θράσος να “διαφημίζει” με δεκασέλιδο non paper το νομοθετικό της έργο», αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει σχολιάζοντας ως εξής τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης:

  • Στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους Ο.Τ.Α. προετοιμάζουν με ιδιαίτερο ζήλο ρουσφέτια, ανορθολογικές προσλήψεις και αλόγιστες δαπάνες των χρημάτων των φορολογουμένων.
  • Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κρατικοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με περίσσευμα ιδεοληψίας.
  • Στο Υπουργείο Παιδείας, γυρνούν στην άκρατη κομματικοποίηση και υποβάθμιση των Πανεπιστημίων μας και παίζουν με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
  • Στο Υπουργείο Υγείας, η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας είναι, δυστυχώς, πασιφανής.
«Πράγματι, σπουδαίο έργο…», τονίζει η ΝΔ και καταλήγει: Τουλάχιστον οι Έλληνες αισθάνονται ανακούφιση, γιατί από το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πτήσεις της διαστημικής εταιρείας του κ. Παππά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου