Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Η πολιτική φαυλότητα δεν αγγίζει τον Καμπόσο


Σεβασμός στα χρήματα των πολιτών ανατροπή στο status quo της περιφέρειας Πελοποννήσου για την συνολική διαχείριση των απορριμμάτων και επίθεση απο Μπόμπολα!
Ο Καμπόσος διοικεί τον Δήμο Άργους Μυκηνών με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών του. Γιατί η εταιρεία του Μπόμπολα τα βάζει με τον Καμπόσο;; Μα θα μας έκανε εντύπωση αν δεν τα έβαζε μαζί του αφού είναι ίσως απο τους λίγους που έχουν το θάρρος και την πυγμή να μιλάνε την γλώσσα της αλήθειας. Οι προσπάθειες να αμαυρώσουν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών πέφτουν στο κενό όπως στο κενό έπεσε και η επίθεση του Νίκα ο οποίος δεν λέει ακόμα να ξεπεράσει την ήττα του στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων απο τον Δημήτρη Καμπόσο. Η απάντηση του Καμπόσου στην μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό της Καλαμάτας και δεν είναι αλλη απο την ΗΛΕΚΤΩΡ του Μπόμπολα γράφτηκε σε όλες τις εφημερίδες της Πελοποννήσου και ήταν αποστομωτική. 
Δεν φοβάται ο Καμπόσος κανέναν κι αυτό γιατί η τιμιότητα και το ήθος του τον οδηγούν. Όπως έχει πει και σε δηλώσεις του στο παρελθόν "κάθε βράδυ στο μυαλό μου έχω τις ανάγκες και τις δυσκολίες των συνδημοτών μου, τα προβλήματα που πρέπει να λύσω και να αντιμετωπίσω όσα το κράτος ξεχνά".
Αυτόν τον Δήμαρχο δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει πολιτικά κανείς γιατι την τοπική αυτοδιοίκηση δεν την βλέπει για "δουλειά", "καρέκλα" και βόλεμα αλλα ως κατάθεση ψυχής. Όταν κάποιος πράττει με την ψυχή του δεν μπορεί παρά να είναι αληθινό. Αυτή την αλήθεια αγαπά ο κόσμος στον Καμπόσο κι ας την λέει με λόγια σκληρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου