Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Τα αποτελέσματα των επιτυχιών του Καμπόσου!

Τελετή ορκωμοσίας και απονομή πιστοποιητικών στους σπουδαστές ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στο  Άργος Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικών των σπουδαστών ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ Άργους ακ. έτους 2016-17 σήμεεα Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" του Δήμου Άργους Μυκηνών. Για όλα αυτά πάλευε ο Καμπόσος να φέρει Σχολές και να φτιάξει Αίθουσα Τέχνης στο Άργος...
Στην πανέμορφη αίθουσα που παρέδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στους δημότες του βρέθηκε κόσμος απο πολλά σημεία της Ελλάδας για να παρακολουθήσει την τελετή ορκωμοσίας. Αυτά που ακούγονταν απο τους παρευρισκόμενους ήταν μόνο καλά για την Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Άλέξανδρος αλλα και για την αλλαγή που έχει γίνει στην πόλη του Άργους.  "Αίθουσες σαν κι αυτή υπάρχουν μόνο στην πρωτεύουσα της Ελλάδας", έλεγαν ορισμένοι απο τους παρευρισκόμενους...Το κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου που αποτελούσε ένα ερείπιο , εστία μόλυνσης και στέκι κακοποιών στοιχείων έχει γίνει ενα κόσμημα για την περιοχή και για ολόκληρο το Άργος. Ο Δήμος βρήκε επιτέλους το "σπίτι" που θα στεγάσει τον πολιτισμό.Μέχρι στιγμής απο τα εγκαίνια της αίθουσας έχει φιλοξενήσει πάνω απο 3.000 εκδηλώσεις και έχει αφήσει τους επισκέπτες και τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η μεγάλη επιτυχία του Καμπόσου να φέρει τις σχολές στο Άργος συνεχίζεται κι αυτό επιβεβαιώνεται απο τα όσα λένε όσοι επισκέπτονται την πόλη και τον Δήμο μας. Η προσφορά του στον πολιτισμό(Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, εκδηλώσεις στο  δήμο μας) , στην παιδεία(σχολές Τουρισμού, μαγειρικής & ΑΣΠΑΙΤΕ) στην αναμόρφωση του κέντρου του Δήμου μας με την τεράστια ανάπλαση των 50τετραγωνικών μέτρων του έχει δώσει δίκαια τον τίτλο του ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ!Σε πρόσφατη δημοσκόπηση ο Δήμαρχος πήρε το τεράστιο 64% κάτι που θα περίμενε κανεις να τον οδηγήσει σε εφησυχασμό... αλλά όχι συνεχίζει και δίνει κι  άλλα στον τόπου που αγάπησε τόσο.Δεν βρίσκεις εύκολα, Δήμαρχο που να μπορεί να ονειρεύεται, να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί μια σειρά από δράσεις που ανατάσσουν τον «νεκρό Δήμο του» και τον καθιστούν παράδειγμα προοδευτικών αλλαγών για ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου