Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Ο Καμπόσος ξεμπρόστιασε όσους τον αποκαλούσαν λαϊκιστή!


 Ζητήστε συγγνώμη απ τον Δήμαρχο και τον λαό!!
Η νίκη του Καμπόσου στη υπόθεση των σκουπιδιών είναι πλέον δεδομένη και το Σεπτέμβριο ξεκινά η κατασκευή της μονάδας προσωρινής διαχείρισης  η οποία ήταν και είναι απαραίτητη για το κλείσιμο και την αποκατάσταση του παράνομου και ανεξέλεγκτου ΧΑΔΑ που λειτουργούσε εδώ και 40 χρόνια. Ο Καμπόσος διέψευσε για άλλη μια φορά τις...
Κασσάνδρες και εξασφάλισε το χαμηλότερο κόστος  για τους πολίτες με 29,45!!(το χαμηλότερο στην Ελλάδα). Τα έβαλε με τα θηρία, πολέμησε μαζί με 4 συναδέλφους Δημάρχους, δέχθηκε επιθέσεις από τους περιφερειακούς συμβούλους με φράσεις που ποτέ δεν πήραν πίσω, αλλά…είναι και πάλι ο μεγάλος νικητής γιατί υπηρετεί τον λαό του!
Η δικαίωση Καμπόσου είναι η απόδειξη πως όταν οι πολιτικοί θέλουν μπορούν να τα βάλουν με το σύστημα. Όταν οι πολιτικοί αγαπούν την αλήθεια και εργάζονται για το συμφέρον των πολιτών μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις σειρήνες των συμφερόντων. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έχει το θάρρος, το πείσμα και το φιλότιμο ώστε να μην προδώσει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος. Αυτό το φιλότιμο και η φωνή των δημοτών του (όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του) είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε μάχη που δίνει.  Πόση λάσπη δέχθηκε ο δήμαρχος για την προάσπιση των συμφερόντων του απλού κόσμου και μάλιστα από συντοπίτες μας;; Θυμηθείτε τα όσα του έσουρναν οι περιφερειακοί σύμβουλοι στις ανακοινώσεις τους: Λαϊκιστής, αλαζόνας , ψεύτης ,θρασύς είναι ορισμένα από τα επίθετα που «στόλιζαν « τον δήμαρχο Καμπόσο οι Χειβιδόπουλος, Σιδέρης, Παναγιωτοπούλου, Στεφανόπουλος, Σαρρής και Τζαννής!
Ποιοι;;αυτοί που ήθελαν να φορτώσουν στον κοσμάκη κι άλλο μνημόνιο 30 χρόνων με 140 ευρώ ανά τόνο σκουπιδιών!!!Και τι έλεγαν στις ανακοινώσεις τους;;Ότι το έργο της Περιφέρειας είναι το πιο φθηνό για τον πολίτη!!


Ποιος είναι ο ψεύτης , ο αλαζόνας, ο λαϊκιστής κύριοι Περιφερειακοί σύμβουλοι;;
Ο Καμπόσος που εξασφαλίζει την χαμηλότερη τιμή για την διαχείριση των σκουπιδιών με 29,45, ή εσείς που θέλατε να πληρώσει ο λαός πάνω από 120 ευρώ;;Θα ζητήσετε συγγνώμη τώρα που δεν είχατε το θάρρος να πείτε όχι στον Τατούλη και την Τέρνα για τον οικονομικό στραγγαλισμό που θα έκαναν στους Αργείους;; Μιλάμε για ένα πολιτικό «ξεμπρόστιασμα» και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον αργειακό λαό που σας ψήφισε.
Ο Καμπόσος έχει καθαρά χέρια και το ξέρουν όλοι θα μπορούσε να συμφωνήσει αν όχι στα  120 ευρώ της ΤΕΡΝΑ στα  59.9 της Καλαμάτας αλλά εκεί αυτός υπέρ του λαού του!
Άλλοι θα πρέπει να το υποστηρίξουν με πράξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου