Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Στο νοσοκομείο παιδάκι 3,5 ετών μετά από παιχνίδι με τον πατέρα του

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο παιδάκι 3,5 ετών μετά από παιχνίδι με τον πατέρα τουΠολύ ακριβά κόστισε η κίνηση πατέρα, να πάρει στην πλάτη τον 3,5 ετών γιο του 

και ταυτόχρονα να παίξει μπάλα. Σε μια προσπάθεια του πατέρα, ο μικρός ξέφυγε από τα χέρια του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα ινιακού οστού. 

Το παιδάκι με επιληπτικές συσπάσεις μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων και εκεί διασωληνώθηκε. Αμέσως μετά συνοδεία παιδιάτρου, χειρουργού και αναισθησιολόγου μεταφέρεται αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για μια αρχική εκτίμηση της κατάστασης και από εκεί στην Παιδονευροχειρουργική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Θεσσαλονίκης.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη διαδρομή άνοιγε δρόμο περιπολικό της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η αξονική που έγινε στο Ιπποκράτειο, έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν. Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με τον πατέρα του, σε κατάσταση σοκ, να περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου