Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Δόθηκε η εκκίνηση για το Nafplio Energy Triathlon

Δόθηκε η εκκίνηση για το Nafplio Energy Triathlon
 Εκκίνηση δόθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017 για το Nafplio Energy Triathlon, την μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι απο 600 αθλητέςκαι που διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.)
Η μαγευτική πόλη του Ναυπλίου υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες αλλά και πλήθος επισκεπτών που έγιναν μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας.
 Η καρδιά του Τριάθλου χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι αθλούμενοι  δοκιμάσαν τις δυνάμεις τους, οι επισκέπτες και θεατές  απολαύσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα ενώ οι δημότες Ναυπλίου και όλοι οι εθελοντές υποδέχθηκαν όλους τους λάτρεις του Τριάθλου.
Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου και κορυφαίοι αθλητές, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Γιώργος Λάβδας, ο Άγγελος Μαυρογιάννης και η Μαριλού Καζαμαριώτη παίρνουν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon.
Το Σάββατο το απόγευμα έγινε η Τεχνική Ενημέρωση των αθλητών στο «ΦΟΥΓΑΡΟ», όπου  δόθηκαν  όλες οι απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.
Τους αγώνες του Nafplio Energy Triathlon παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου Γεώργιος Γερόλυμπος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Πναγιωτοπούλου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Συρναίου κα.

Στις 8:15 δοθηκε η εκκίνηση του Olympic Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες), στις 9:00 η εκκίνηση του Sprint Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες) και του  Aquathlon 0,75 – 5χλμ, στις 10:30 η εκκίνηση του Super Sprint Aquathlon 0,3 – 2,5χλμ και στις 11:00 η εκκίνηση Kids Aquathlon kids 0,15 – 1χλμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου