Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Αυτές οι ενέργειες ανεβάζουν Άργος και Καμπόσο

Αργολικά και Αληθινά
(κείμενα γνώμης)   

Παρακαλουθούμε με ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Παναυπλιακού και την άρνηση του δήμου Ναυπλίου να παραχωρήσει χώρο για να κάνει μια εκδήλωση η ιστορική και συνάμα ταλαιπωρημένη ομάδα του.
Βάζοντας μπροστά τη μικροπολιτική και το δημοτικοπαραταξιακό φίλτρο ο Κωστούρος...
απαγόρευσε στον Παναυπλιακό να ανασάνει. Να πάει παρακάτω τη δύσκολη χρονιά που έρχεται. Με περισσή μικροψυχία προσπαθεί να τιμωρήσει τους κομματικούς αντιπάλους.
Από την άλλη ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ανοίγει την μεγάλη αγκαλιά του. Βάζει μέσα και την ιστορική ομάδα του "ανταγωνιστή" Ναυπλίου. Παραμερίζει έριδες του παρελθόντος. Αντιπαλότητες που πήγαν το ποδόσφαιρο και το νομό πίσω. Έδειξε για άλλη μια φορά, όπως με τα σκουπίδια και ευρωπαϊκά προγράμματα, το δρόμο της συνεργασίας. Δε σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να λειτουργήσει με στερεότυπα. Έδειξε πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι και μαζί με τον εαυτό του ανέβασε και την πόλη του στην εκτίμηση των Ναυπλιωτών.
Για αυτό ο κόσμος της Αργολίδας τον αγαπά. Για αυτό τον ακολουθεί παντού. Για αυτό στο Ναύπλιο θέλουν Καμπόσο για Δήμαρχο. Για αυτό δεν θα χάσει ποτέ, όπου και αν κατέβει. Για αυτό το Άργος έχει και θα έχει τον Καμπόσο Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου