Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΕΕΤΑΑ- Παιδικοί σταθμοί: Τελευταίες ημέρες υποβολής αιτήσεων

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων όσων γονέων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017 – 2018 ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ.
Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 14η Ιουνίου 2017 και ώρα 24:00.

Πάντως σύμφωνα με πηγές της ΕΕΤΑΑ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, για «όσους, πράγματι, αντιμετωπίζουν αντικειμενικό πρόβλημα με την κατάθεση της φορολογικής τους δήλωσης και όχι όσους απλώς κωλυσιεργούν» θα δοθεί άτυπη παράταση έως τις 30 Ιουνίου μόνο για τις φορολογικές δηλώσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ναι μεν η προθεσμία θα λήξει μετά τη νέα παράταση στις 14 Ιουνίου, ωστόσο, εφόσον έχουν κατατεθεί όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας κλπ), θα μπορεί να προσκομιστεί και η φορολογική δήλωση για την οποία υπάρχει αδυναμία υποβολής.
Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, θεωρούν ότι οι περιπτώσεις που, πράγματι, υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με την υποβολή φορολογικής δήλωσης αφορά πολύ λίγες κατηγορίες ενδιαφερομένων.
(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου