Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ο Πανναυπλιακός ευχαριστεί τον Δήμαρχο... Άργους Μυκηνών! και "κράζει" Κωστούρο!

To ΔΣ του Πανναυπλιακού ευχαριστεί θερμότατα τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Καμπόσο για την άμεση ανταπόκριση τους  στο αίτημα μας,για την διάθεση έκτασης του Δήμου, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την μουσική μας εκδήλωση.Μια ανταπόκριση που έγινε χωρίς κανένα...
συμφέρον, ανυστεροβουλα και χωρίς ίχνος σκοπιμότητας σεβόμενοι το όνομα και την εκατονταετή ιστορία του συλλόγου μας.Ειναι πράγματι πολύ συγκινητική αυτή η αντιμετώπιση και συμπεριφορά που είχαμε από τον Δήμο Άργους –Μυκηνων,η ευαισθησία που επέδειξε και έκανε αποδεκτό το αίτημα μας χωρίς καμία μικροπολιτική ,χωρίς καμία μικρότητα και μικροψυχία.
  Όλα αυτά όμως έρχονται σε πλήρη αντίθεση και ευθεία αντιπαράθεση με την στάση που επέδειξε απέναντι στο σωματείο μας για το ίδιο αίτημα ,ο Δήμος Ναυπλίου και ο Δήμαρχος κ. Κωστουρος, ο οποίος ,χρησιμοποιώντας τον πρόεδρο της Αγίας Τριάδας κ. Μαστορακο (γιατί εκεί ζητήσαμε χώρο )και με χίλιες δυο αστείες δικαιολογίες και προφάσεις αρνήθηκαν απόλυτα να μας παραχωρήσουν τον χώρο για την εκδήλωση μας παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας. Εκεινο όμως που μας προξένησε τεράστια εντύπωση είναι η μεθοδικότητα για την απόλυτη άρνηση στην υλοποίηση του αιτήματος μας, αφού εκτός των άλλων πρόκειται για το πιο ιστορικό σωματείο του Δήμου σε σχέση με τα αλλά, που βέβαια δεν έχουν τέτοια θέματα.

  Για παράδειγμα ,την Παρασκευή (2/6)  στις 4 το μεσημέρι ο κ. Μαστορακος μας δηλώνει ότι ο ίδιος δεν θέλει να γίνει η εκδήλωση ‘στο σπίτι του’ αλλά αν του το ζητήσει ο Δήμαρχος ‘θα κάνει την καρδιά του πέτρα’ και θα συμφωνήσει και στις 9 το βράδυ ,προφανέστατα με την σύμφωνη γνώμη του κ. Κωστουρου ,εφευρίσκει νομικό κώλυμα που δεν το επικαλέστηκε προηγουμένως και το οποίο δεν υπάρχει , για να αρνηθεί. Ο δε κ. Κωστουρος ,αν και είχαμε επικοινωνησει μαζί του, δεν επέδειξε την παραμικρή ευαισθησία να απαντήσει στο αίτημα μας ,έστω και αρνητικά.

  Είναι απορίας άξιο και πολύ λυπηρό το γεγονός της τόσης αντιπάθειας και πολεμικής κατά του Πανναυπλιακου από την Δημοτική Αρχή χωρίς καμία αιτία και χωρίς να ζημιώνεται η ιδία στο παραμικρο.Ισα ισα θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο και ο Δήμος να είναι αρωγός της προσπάθειας ανόρθωσης  της ομάδας της πάλης .

   Ο  Πανναυπλιακος ,άσχετα με την θέση που τώρα βρίσκεται, είναι μεγάλος σύλλογος ,θα σταθεί άμεσα και πάλι όρθιος και σύντομα θα βρεθεί στη θέση που πρέπει και αξίζει να βρίσκεται .Δεν πρόκειται όμως να χαριστεί σε όσους θέλουν να παίζουν  μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος του,να εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντα τους και να θέλουν τον Πανναυπλιακο καθηλωμένο και υποχείριο. Η διοίκηση  θα κάνει άμεσα όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να ορθοποδήσει ο σύλλογος και ζητά από τους υγιείς και πραγματικούς φιλάθλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Υ.Γ  περιμένουμε να πληροφορηθούμε τους πραγματικούς λόγους της απόρριψης του αιτήματος μας εγγράφως.
To ΔΣ του Πανναυπλιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου