Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών
Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα 13 Ιουνίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:45 για το παρακάτω θέμα:

1. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Τσώκρη στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση ιστορικού κέντρου Άργους και καταγραφή – βελτίωση αστικής κινητικότητας και ασφάλειας κίνησης πεζών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

2. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασ. Γεωργίου Β΄ στα ωπλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση ιστορικού κέντρου Άργους και καταγραφή – βελτίωση αστικής κινητικότητας και ασφάλειας κίνησης πεζών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται στο ότι η προθεσμία περαίωσης του πιο πάνω έργου λήγει στις 30-6-2017 και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε τακτική συνεδρίαση του σώματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για την εκτέλεση των εργασιών του συγκεκριμένου έργου απαιτούνται τουλάχιστον 14 ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου