Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Απόλυτη κυριαρχία Καμπόσου...χωρίς να γνωρίζουμε τα έργα "εκπληξη"!

Δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια περίοδο, δύο χρόνια μακριά από τις εκλογές, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κράτος, δήμοι, κοινωνία, ο κόσμος να στηρίζει με τέτοιο πάθος το Δήμαρχο του και να του δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη από τις προηγούμενες εκλογές.


Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια και το έργο του.
 Μάλιστα όταν βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν  από τις δημοτικές εκλογές με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τα σχέδια του Δημάρχου για έργα -έκπληξη να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. 

Ως πιθανοί υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές του 2019 υπολογίστηκαν οι Νικητόπουλος, Θεοδοσίου, ακόμα και ο Τάσσος Χειβιδόπουλος αν και δεν έχει δηλώσει προς το παρόν ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο.


Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το 94% της αποδοχής στις ηλικίες 18-24, καθώς επίσης και το 47% αποδοχής από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
 


 
Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι δημότες και από το επιμέρους έργο της δημοτικής αρχής!
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου ο Δημήτρης Καμπόσος συγκεντρώνει το 64%, με πιθανούς υποψήφιους τους Τάσσο Χειβιδόπουλο, Δημήτρη Νικητόπουλο και Γιώργο Θεοδοσίου. Στις προηγούμενες εκλογές να σημειωθεί πως η παράταξη Καμπόσου είχε συγκεντρώσει το 62% με την παράταξη Νικητόπουλου να παίρνει 22%. Άγνωστο το πως θα διαμορφωθούν τελικά οι υποψηφιότητες σε δύο χρόνια από τώρα.
 

 
Σε αντίθεση με το έργο Καμπόσου, σε ότι αφορά το έργο του Πέτρου Τατούλη η πλάστιγγα γέρνει προς το όχι. Ίσως σε αυτό να έχει παίξει το ρόλο της και η κόντρα των δύο ανδρών για το θέμα των σκουπιδιών, με τους δημότες να στέκονται στο πλευρό του δημάρχου Άργους - Μυκηνών. 
 
   
Η εταιρεία που έκανε τη δημοσκόπηση υπολογίζει ότι με τις αναγωγές το αποτέλεσμα αυτό δίνει με βεβαιότητα τη νίκη στον Δημήτρη Καμπόσο από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό κοντά στο 75%, αφού δεν φαίνεται οι πιθανοί αντίπαλοι του στις εκλογές του 2019 να μπορούν όλοι μαζί να συγκεντρώσουν ποσοστά άνω του 25%.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου