Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η 6η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους

Με μεγάλη επιτυχία η 6η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις μας, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 6η συνεχή σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς επίσης και των Δημοτικών Σχολείων Ινάχου, Κεφαλαρίου και του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Μαλτέζου.Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για μια εκδήλωση – θεσμό στην πόλη του Άργους αφού η άψογη διοργάνωση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις, όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσία της τράπεζας αίματος των δημοτικών σχολείων «Μαθήματα Ζωής» και το θεατρικό εργαστήρι που λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές γονείς και εθελοντές γυμναστές που βοήθησαν και φέτος ώστε να πραγματοποιηθεί η «αθλητική γιορτή», τον γυμναστή Κώστα Καμπόσο για την άψογη συνεργασία του με τους συλλόγους μας, τον αθλητικό σύλλογο Ιπτάμενοι Αργολίδας και την γυμνάστρια Κατερίνα Δημακοπούλου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Νομικό Πρόσωπο κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού, τον πρόεδρο του νομικού προσώπου κ. Ε. Τζαβέλα, τη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και την κ. Δ. Δαμασκήνου, την ομάδα δράσης 4action για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων και την κ. Ειρήνη Λιακοπούλου - Ρέντα.

Με τιμή


Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων
1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ,7ου
Δημοτικών Σχολείων Άργους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου